joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe a greșit podcast-ul! Rotaru spune în ce condiții l-ar fi iertat: „Aș fi trecut peste!”

Pe lângă lipsa performanțelor sportive, viața tabloidă a antrenorului i-a adus demiterea prematură.

Oltenii au motivat înlocuirea lui Laurențiu Reghecampf cu Laszlo Balint din cauza faptului că nu au obținut măcar un trofeu la capătul sezonului. Însă pe patronul Mihai Rotaru l-a deranjat și faptul că Reghe este un personaj monden, pe fondul divorțului de Anamaria Prodan.
La DigiSport, Rotaru a spus că a fost deranjat de participarea angajatului său la emisiunea Fiță cu Adiță. Mai ales că a fost gazdă a acestui podcast în cantonamentul clubului, motiv pentru care patronul și-a zburat din funcție ofițerul de presă: „Nu mi-a plăcut `Fiță cu Adiță` la Craiova. Nu-mi plac astfel de lucruri, suntem împotrivă. Ne-am trezit cu un podcast, am și concediat ofițerul de presă la acel moment. Îmi pare rău pentru el că e un băiat foarte bun, dar nu vrem acest tip de expunere. Nu a fost grav, dar au fost lucruri pe care nu le-am fi dorit abordate altfel”.
Patronul oltenilor a dezvăluit că dacă alta ar fi fost apariția publică a antrenorului său, l-ar fi iertat: „Dacă Reghecampf era zărit la concertul lui Maiden și nu la ‘Fiță cu Adiță’, îi dădeam un white card. Asta însemnă că am o atitudine discriminatorie, ceea ce nu este în regulă. Dacă era la un podcast cu Bruce Dickinson, fără acordul clubului, probabil aș fi trecut peste, e o întrebare bună”, a spus Mihai Rotaru la Radio Sport Total FM.
De altfel, și Anamaria Prodan a afirmat că la decizia lui Rotaru a contribuit și tabloidizarea vieții lui Reghecampf, care s-a răsfrânt asupra imaginii echipei. „Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții. Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore. Din postura în care ai venit, fără niciun rezultat și cu jucători fantastici pe mâini, nu ai cum să te preocupi de nunți, cumetrii, poze pe Instagram cu burți și pozele la brad cu altcineva în afară de copiii tăi. Ce antrenor ați văzut dumneavoastră în declin de carieră să facă greșeli majore? Îl aduce în cantonament pe Tzancă Uraganu sau vorbește cu el și se pune pe Instagram. Face ședințe foto, merge la emisiuni mondene. Pe bune? Nu ai voie! Astea sunt chestii la care am lucrat 16 ani de zile. Îl vedeați vreodată pe Instagram, pe Facebook, la emisiuni mondene? Nu are cum să-și piardă timpul cu așa ceva. Dacă are Instagram, i-am făcut eu, cu cupele, medaliile, fotografii de pe teren”, a spus Anamaria Prodan. 

Politica