miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu rămâne în închisoare. Curtea de Apel i-a respins contestația

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, rămâne în continuare după gratii, conform deciziei Curții de Apel Craiova, care a respins contestația în anulare, prin care omul de afaceri contesta competența Instanței care i-a judecat procesul și în care cerea anularea condamnării. Decizia e una definitivă.

În plus, Adrian Mititelu va trebui să achite și 400 de lei, cheltuieli de judecată. El mai are de ispășit un an și jumătate din pedeapsa de 3 ani, scrie sport.ro

”În temeiul art. 432 C.p.p., respinge contestaţia în anulare formulata de contestatorul Mititelu Adrian Marian împotriva d.p. nr. 1364/2020 a Curţii de Apel Craiova, ca nefondată. Respinge cererea de suspendare a executării. În temeiul art. 275 alin 2 C.p.p. obliga contestatorul la plata sumei de 400 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru intimatul Preoteasa Gigel rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 15.06.2022”, se arată în decizia publicată de Curtea de Apel Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pe data de 5 noiembrie 2020 pentru evaziune fiscală în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

La începutul anului 2021, Mititelu a fost condamnat într-un alt dosar de evaziune fiscală, la pedeapsa de cinci ani de închisoare cu executare. Ulterior, instanța a dispus achitarea definitivă a patronului FCU.

Foto: arhivă

Politica