joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Peste 200 de jandarmi, la datorie de Rusalii

Peste 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova au fost la datorie în perioada 10-13 iunie  a.c. în zona de competență teritorială,  astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță Sărbătorile de Rusalii.

Fiind o perioadă cu evenimente la care au participat foarte multe persoane din judeţ (manifestări religioase,  cultural – artistice și sportive), misiunile Jandarmeriei au fost adaptate, astfel încât activitățile să se desfășoare în condiții de siguranță. Astfel, datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă, dar și cu sprijinul cetățenilor care au ținut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu situații de tulburare gravă a ordinii publice.

În intervalul 10-13 iunie  a.c. jandarmii au participat la  3 misiuni de asigurare a ordinii și linistii publice și la 128 de misiuni în cadrul sistemului integrat de menținere a ordinii publice. În urma desfășurării  misiunilor specifice,  au fost aplicate 9  amenzi contravenționale în valoare totală de 4100 lei, pentru nerespectarea normelor de coviețuire socială.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În perioada următoare jandarmii mehedințeni vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, recomandând cetățenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au comportament antisocial.  

Politica