joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Și-a blocat nevasta în trafic și i-a furat telefonul

Un bărbat de 51 de ani, din Craiova, a fost reţinut, pentru 24 de ore. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de furt şi încălcarea ordinului de protecție după ce ar fi blocat-o în trafic pe soţia sa, căreia i-ar fi furat telefonul mobil.

„Din cercetări poliţiştii au stabilit că la data de 4 iunie a.c., bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Elena Teodorini din Craiova, ar fi blocat-o în trafic pe soţia sa, o femeie de 47 de ani, cu care acesta este în divorţ, căreia i-ar fi sustras telefonul mobil pe care îl ţinea în mână. De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, pe numele bărbatului, la data de 27 decembrie 2021, Judecătoria Craiova a emis un ordin de protecţie, pentru o perioadă de 6 luni, prin care bărbatul avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de metri de femeia în cauză”, informează IPJ Dolj.

Bărbatul faţă de care fusese emis un mandat de aducere a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, pe strada Aleea 2 Bechetului,din localitate şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Politica