miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Compagno a dat în triplaj: „Jucăm cu 35.000 de spectatori în tribună”

Atacantul italian l-a păcălit pe cunoscutul jurnalist Gianluca Di Marzio, spunându-i că la meciurile FCU Craiova vin mai mulți spectatori decât este capacitatea arenei din Bănie.

Vârful sosit la FCU Craiova de la Tre Fiori din San Marino a dat un interviu pentru site-ul cunoscutului jurnalist italian Gianluca Di Marzio, în care a spus că la meciurile în care joacă vin 35.000 de oameni în tribune. În ceea ce privește meciurile de pe teren propriu, tehnic este imposibil, având în vedere că pe Oblemenco capacitatea maximă admisă este undeva la 30.000 de locuri și, în acest sezon, doar rivala CSU la derby-ul cu FCSB a avut sold out.
În schimb, FCU Craiova, proaspăt promovată în prima ligă, a avut o medie de 2.634 spectatori / meci, adică 9% din capacitatea stadionului. Cei mai mulți suporteri acasă au fost la meciul din campionat cu Dinamo București, scor 1-0, când asistența a fost de 11.000 spectatori. 12.000 de suporteri în tribune a avut FCU Craiova în deplasarea din Giulești, contra celor de la Rapid București, date furnizate de site-ul lpf2.ro.
„La Craiova avem o bază superbă, cu șase terenuri de antrenament, o sală de forță și, în curând, un restaurant. Nu mai vorbim de stadion. Atmosfera e incredibilă. Jucăm cu 35 de mii de spectatori în tribune. E la fel ca în Serie A. În penultima etapă am jucat cu Rapidul lui Mutu. Am marcat din penalty cu o scăriță. I-am dedicat reușita bunicului meu, care venise să mă vadă. O satisfacție unică. Derby-ul este foarte popular în oraș. Copiii ne iubesc, chiar dacă suntem o societate care a fost reactivată după ani grei de așteptare. Deocamdată este o diferență între noi și ei (n.r. – CSU Craiova), dar de la an la an ne pregătim pentru a micșora această distanță”, a spus Compagno.
Andrea Compagno a jucat în 28 de meciuri pentru FCU Craiova în sezonul recent încheiat, marcând de 12 ori și oferind 3 pase decisive. Este cotat de transfermarkt la 500.000 euro.

Politica