vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele CJ Dolj, inspecție pe șantierul de la Oncologie

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj face inspecții pe șantiere. Cosmin Vasile a mers marți la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, unde se fac mai multe lucrări de reparații și modernizări.


„Am mers să văd stadiul lucrărilor de la clădirea Clinicilor de Oncologie și Dermatologie, împreună cu managerul Eugen Georgescu și cu alți reprezentanți ai unității medicale.
Am discutat cu șeful șantierului și am primit asigurări că se lucrează intens, conform graficului asumat. Până în acest moment, au fost finalizate lucrările la exterior, iar muncitorii se concentrează la interioare. În timp ce la aripa stângă au avansat cu execuția până la aproximativ 80% , la aripa dreaptă s-a ajuns la un grad de 30%, dat fiind faptul că lucrările au început în acest sector la sfârșitul lunii aprilie. În paralel, se construiește puțul liftului prevăzut pentru aripa stângă a clădirii. Întregul proiect de reabilitare și modernizare a acestei clădiri publice se realizează cu finanțare europeană, dar și cu o contribuție a Consiliului Județean Dolj”, a precizat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.
El a precizat că va continua să verifice toate șantierele Consiliului Județean Dolj pentru a se asigura că se respectă graficele de execuție și termenele de finalizare asumate de constructori.

Politica