vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu șarpele în mașină

Tot mai mulți mehedințeni sună speriați la 112, după ce găsesc șerpi în mașinile, casele ori fântânile lor. Numai în ultimele două zile, jandarmii au fost chemați să intervină în trei astfel de situații.

„În ultima perioadă primim tot mai multe solicitări pentru îndepărtarea șerpilor care dau bătăi de cap cetățenilor”, spun jandarmii mehedințeni.

O astfel de intervenție a avut loc în satul Bahna. Jandarmii au scos un șarpe din fântâna unui cetățean.

Policlinica Buna Vestire Craiova


Un alt șarpe a fost găsit ascuns sub capota mașinii unui localnic din Șimian.
„Intervenția din urmă a fost puțin mai dificilă, jandarmii reușind să ridice reptila ascunsă la motor, după ce mașina a fost dusă într-un service apropiat.”-Jandarmeria Mehedinți.
Un șarpe lung de 1,5 metri a găsit în mașina sa și un alt mehedințean.
„Speriat de prezența unui șarpe aflat la compartimentul motor al mașinii sale, un cetățean a solicitat sprijinul, printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. După ce au ajuns în zona indicată din municipiul Drobeta Turnu Severin, în scurt timp jandarmii au îndepărtat șarpele în lungime de peste 150 cm și l-au eliberat ulterior într-un mediu cu vegetație de la marginea orașului.” -Jandarmeria Mehedinți
De altfel, toți șerpii capturați de jandarmi au fost eliberați în natură.
„De la începutul acestui an, jandarmii au intervenit în peste 30 de situații pentru eliminarea pericolului provocat de șerpi sau animale agresive.”-Jandarmeria Mehedinți

Politica