miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul Poliței Locale Târgu Jiu îi critică pe cei patru mascați cercetați pentru tentativă de omor

Directorul Poliței Locale Târgu Jiu, Florin Băluță, îi critică pe cei patru mascați cercetați pentru tentativă de omor și tortură. Acesta spune că în meseria de polițist trebuie să gândești înainte să acționezi și că fiecare clipă în care un agent își pierde cumpătul ar putea fi înseamna crearea unei situații destul de delicate.

Sunt foarte mulți factori care influențează modul de acțiune al polițiștilor. Este vorba de acea scânteie de la care poate să pornească. Dacă nu ai o stăpânire destul de bună și un psihic destul de puternic, lucrurile degenerează într-o secundă și se poate trece în extrema cealaltă foarte simplu. Până la urmă, ne-am ales această meserie și trebuie să luăm în calcul orice situație care ar putea să degenereze. Lucrurile trebuie forte bine cântărite înainte de a lua o măsură. Situația trebuie evaluată din toate punctele de vedere. (…) Se fac ședințe de pregătire și testări psihologice“, a spus Florin Băluță, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

Șeful Poliției Novaci a fost eliberat din funcție

Șeful Poliției Novaci a fost pus la dispoziția unității. Acesta este cercetat în dosarul în care alți patru agenți de la Serviciul de Acțiuni Speciale sunt arestați pentru tentativă de omor și tortură: „Față de acesta a fost pusă în mișcare acțiunea penală”, informează IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Daniel Popescu, Șeful poliției din orașul Novaci, este acuzat de purtare abuzivă, notează pandurul.ro. Funcția de conducere de la Poliția Novaci nu este ocupată în acest moment. Cei patru luptători SAS au ajuns în arest preventiv, pentru 30 de zile.

Politica