Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Concertele lui Zucchero în România, amânate din cauza războiului din Ucraina

Publicat

pe

Managementul artistului italian Zucchero anunță că a amânat toate concertele pe care urma să le aibă în acest an, în mai multe state din estul Europei.

”S-a luat decizia de a amâna o serie de concerte din cadrul turneului mondial, ce urmau a fi susținute în țările din zona est-europeană afectată de războiul care are loc în Ucraina”, se anunță în comunicat.

În consecință, concertele celebrului artist, ZUCCHERO “SUGAR” Fornaciari, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca) și pe 7 iulie 2022 la Sala Palatului din București, au fost reprogramate și se vor desfășura pe 6 iulie 2023, la Sala Palatului (București) și pe 8 iulie 2023 la stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca).

Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie a acestui an, rămân valabile pentru noile date din 2023, susțin organizatorii, scrie g4media.ro

Persoanele care doresc să solicite o rambursare sau un voucher valabil pentru alte concerte organizate de aceleași companii organizatoare, se pot adresa agențiilor de bilete sau punctelor de vânzare de unde au fost cumpărate biletele, în perioada 20 iunie 2022 – 20 iulie 2022.

Foto: Facebook/Zucchero Fornaciari

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.