marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au ratat obiectivele interne, dar nu întăresc echipa: „Sunt unul sau două locuri în echipă”

Reghecampf cere transferuri, Cârțu spune că n-are bani de investit în jucători.

După un sezon ratat, având în vedere că oltenii nu s-au ales cu niciun trofeu, ci doar cu palida consolare că vor evolua în preliminariile Conference League, oamenii de decizie din club nu au de gând să întărească echipa. Sorin Cârțu a explicat care sunt motivele pentru care clubul nu va avea o activitate foarte bogată în mercato din această vară. Doar 2 jucători, Constantin și Mateiu sunt la final de contract, iar ca să rupă înțelegeri cu jucătorii care nu au dat randament, clubul ar urma să le plătească acestora câteva salarii. Cum nu se dorește risipă, oltenii par deciși să meargă mai departe cu ce au în ogradă.
„Vom vedea cum putem face loc pentru alții, pentru că sunt jucători care se află sub contract, chiar dacă au fost utilizați mai puțin. La sfârșitul contractului sunt doar doi jucători, Constantin și Mateiu. La Mateiu știu că sunt niște discuții, dacă vrea să accepte modul care ne avantajează și pe noi se poate vorbii de o colaborare în viitor. Practic sunt unu sau două locuri în echipă. Când se eliberează locuri… E clar că vom purta discuţii cu anumiţi jucători. Poate că nici ei nu sunt mulţumiţi cu cât au dat pentru Craiova, dar poate că nici noi nu suntem. Bugetul Craiovei e în jur de şapte milioane şi jumătate de euro, pe aici. Sunt şi alţi angajaţi, fotbalişti, lumea nu trebuie să suporte nu ştiu ce mişcări făcute aiurea”, a declarat Sorin Cârțu, după ultima partidă din acest sezon.
În prealabil, Reghecampf ceruse jucători pentru a se putea bate la obiectivele dorite de conducerea clubului: „Eu am un contract pe doi ani de zile, am spus-o, mă repet, îmi doresc enorm să duc la capăt contractul și să câștig campionatul cu Universitatea Craiova. Voi avea o întâlnire cu patronul echipei, trebuie să aducem câțiva jucători care să crească nivelul echipei”.

Politica