joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Mașinile unui ales local, vandalizate în toiul nopții

3 mașini care aparțin familiei consilierului local Adriana Ungureanu au fost vandalizate, noaptea trecută. Acestea erau parcate pe strada „Constantin Brâncuși”, din Craiova. Camerele de supraveghere din zonă au surprins un bărbat, care a distrus oglinzile autoturismelor și a lăcat dâre de sânge în urma lui. Totul s-a întâmplat în mai puțin de un minut.

Adriana Ungureanu spune că nu știe cine ar fi putut face asemenea lucruri: „Nu știu cine ar fi putut face asta, pentru că în 17 ani nu s-au întâmplat astfel de lucruri. La ora 1:30, un individ a distrus oglinzile celor 3 mașini în 40 de secunde. S-a lovit și a lăsat dâre de sânge în urma lui”, ne-a declarat consilierul local, care a și depus plângere la Poliție și așteaptă ca oamenii legii să ia măsuri în acest sens.

În data de 27 mai a.c., ora 10:00, poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin plângere scrisă, de o femeie din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27.05.2022, persoane necunoscute i-ar fi distrus oglinzile retrovizoare dreapta de la trei autoturisme pe care le deţine, acestea fiind parcate pe o stradă din municipiul Craiova. În baza sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale”, informează IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica