miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Românii, grupul cel mai mare de contribuabili la fiscul spaniol

Noul ambasador al României în Spania, George Bologan, îi felicită pe românii stabiliți în această țară după ce Institutul Naţional pentru Securitate Socială, respectiv de Serviciul Public de Ocupare spaniol, au anunțat că românii reprezintă minoritatea cu cei mai mulți membri care cotizează la sistemul asigurărilor sociale din această țară.

”Dovada contribuției deosebit de importante a cetățenilor români la bunăstarea societății spaniole este confirmată inclusiv de ultimele date publicate de Institutul Naţional pentru Securitate Socială, respectiv de Serviciul Public de Ocupare spaniol, conform cărora conaționalii noștri reprezintă grupul cel mai mare de contribuabili străini la sistemul de asigurări sociale din #Spania, respectiv 342.605”, anunță ambasadorul pe pagina sa de Facebook.

”Prin #sacrificii și eforturi proprii, cetățenii români își reconfirmă poziția  importantă în cadrul societății gazdă, precum și rolul deosebit în consolidarea continuă a punții de legătură între țările noastre. Felicitări și recunoștință, dragi compatrioți, pentru onoarea pe care o faceți României”, a mai transmis George Bologan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: pixabay

Politica