vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghecampf nu înțelege sensul barajului, dar vrea să îl câștige

Craiova lui Reghe își joacă, în această seară, ultima șansă de a ajunge în preliminariile Conference League. Oltenii primesc vizita celor de la FC Botoșani, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Laurențiu Reghecampf se așteaptă la o partide dificilă pentru elevii lui.

Antrenorul alb-albaștrilor spune că nu înțelege de ce echipa clasată pe locul 3, în play-off, trebuie să joace un meci de baraj cu o formație din play-out, pentru calificarea în cupele europene.

Mi-e greu să vorbesc despre acest meci şi despre această prevedere de regulament, dar ne supunem şi încercăm să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League. Nu înţeleg sensul acestui meci. Cei de la Botoşani vor veni motivaţi, e normal. Este o echipă care n-a reuşit să se califice în play-off. Jucăm acasă, în faţa fanilor, jucătorii sunt motivaţi. Sper să facem un meci bun şi să terminăm sezonul cu o calificare în cupele europene. Suntem pregătiţi, nu vrem să avem conflicte cu fanii, dar este posibil orice. Va trebui să intrăm pe teren motivaţi şi să câştigăm, indiferent că va fi în 90 de minute sau după prelungiri sau penalty-uri. Trebuie să-i fac pe băieţi să înţeleagă că meciul este foarte important, deşi ei au muncit un an şi au terminat pe locul 3”, a declarat Reghecampf.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica