joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Femeie lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 51 de ani a fost victima unui accident rutier petrecut joi dimineață în Râmnicu Vâlcea. Aceasta a fost acroșată de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona Teatrului Anton Pann. Șoferul autoturismului este un bărbat din Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 36 de ani. Femeia rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trecerea de pietoni de lângă Teatrul „Anton Pann” este una periculoasă din cauza aglomerației, dar și a multor șoferi care circulă cu viteză în zonă, după cum menționează mai mulți locuitori ai Râmnicului.

„Trecerea de pietoni de la „Anton Pann” este destul de periculoasă. Dacă nu mă înșel, au mai avut loc incidente acolo. Se circulă destul de tare pentru zonă și este și foarte aglomerat. Și eu era să fiu acroșată acolo de cel puțin 3 ori”, a declarat o tânără de 27 de ani din Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica