vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Elevii claselor primare ai Şcolii Gimnaziale Traian au învăţat de la poliţişti cum să devină buni pietoni

Elevii claselor primare ai Şcolii Gimnaziale Traian, din municipiul Craiova, au învăţat de la poliţişti cum să devină buni pietoni. Aceștia s-au aflat „la serviciu” printre elevi pentru o oră de educaţie rutieră.

„Educaţia rutieră a copiilor pentru cunoaşterea şi respectarea regulilor de circulaţie, de la cele mai mici vârste, reprezintă o prioritate pentru poliţiştii doljeni. Însoţiţi de motocicleta de poliţie şi o autoutilitară, poliţiştii le-au vorbit copiilor despre regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte pentru a fi în siguranţă.

Cei mici au învăţat cum să traverseze strada, doar pe trecerea de pietoni şi doar la culoarea verde a semaforului, să nu se joace pe drumurile publice şi nici în apropierea acestora. Copiii au fost cooptaţi în jocuri interactive şi distractive, cu schimb de roluri, având posibilitatea să fie poliţişti rutieri pentru o zi”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Micuţii au fost foarte implicaţi în a dovedi poliţiştilor că ştiu să respecte regulile de circulaţie, fiind premiaţi cu ,,permise de buni pietoni” şi câte o gustărică dulce. Entuziasmul, curiozitatea şi zâmbetele copiilor le-au demonstrat poliţiştilor că activitatea a fost una de succes.

Politica