sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Craiova. Tânăr reținut după ce a furat camera de supraveghere de la o biserică

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut, luni, 23 mai, pentru 24 de ore , ffind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

”În dimineaţa zilei de 23 mai a.c., polițiștii Secţiei nr.2 Poliție Craiova au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Craiova, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul poliției.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

”În urma probatoriului administrat, față de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, se mai arată în comunicat.

În cursul zilei de 24 mai tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica