vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean arestat după ce a intrat în gospodăria unei femei și i-a furat mai multe bunuri

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști. „În dimineaţa zilei de 05 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de o femeie de 74 de ani, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în noaptea de 04/05 mai a.c., persoane necunoscute, i-ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o anexă gospodărească, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptei. În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, potrivit unui comunicat de presă.

În cursul zilei de 24 mai bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica