miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria poate plăti 30.000 lei pentru proiectul „Summer Sport” Craiova 2022

Primăria Craiova poate să aloce suma de 30.000 lei pentru asigurarea cheltuielilor privind organizarea proiectului „Summer Sport”, care ar urma să se desfășoare în perioada iulie-august 2022, la Baza de agrement Water Park din Craiova.

Din suma alocată vor fi suportate următoarele tipuri de cheltuieli: materiale sportive, mingi de fotbal, veste departajare, copete, obstacole viteză, set jaloane modulabile, plută inițiere, palete tenis, mingi de tenis de masă, mingi tenis de câmp, rachete tenis, kit stație badminton, set 6 fluturași, mingi de volei; transport;| remunerație profesori/antrenori.

Proiectul privind aprobarea asocierii între Municipiul Craiova, prin Consiliul Local al Municipiului Craiova și Direcţia Judeţeană de Sport Dolj va ajunge pe masa consilierilor locali din Bănie, în data de 26.05.2022, când aceștia vor putea să decidă dacă cei 30.000 de lei vor fi folosiți pentru „Summer Sport”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Proiectul SUMMER SPORT nu este la prima ediție, ci el a demarat în urmă cu opt ani, înregistrând încă de la început un succes deosebit în rândul publicului craiovean și reușind să adune laolaltă instituțiile locale, pentru a le oferi tinerilor variante atractive de petrecere a timpului liber. Astfel, la ultima ediție au participat 248 copii și tineri cu vârste între 5 și 14 ani. Pe parcursul celor opt ediții, au beneficiat de aceste cursuri 2883 copii și tineri, iar o parte dintre aceștia sunt astăzi sportivi de performanță la cluburile din Craiova. Marile performanțe se obțin cu sacrificii mari, talentul nativ este dublat de ambiție și multă muncă. Direcția Județeană de Sport, prin proiectul propus a se desfășura la Complexul Acvatic Water Park Craiova dă posibilitatea copiilor talentați și ambițioși, dispuși să pună sportul pe primul plan în preferințele lor, să atingă performanțe deosebite în diverse ramuri sportive. Copiii și tinerii înscriși la aceste cursuri beneficiază de instruire gratuită, sub îndrumarea profesorilor și antrenorilor de la cluburile sportive din Craiova”, se specifică în referatul de aprobare.

Complexul Water Park din Craiova este cel mai mare complex de agrement acvatic din Oltenia, oferă numeroase facilități și este întins pe o suprafaţă totală de 49.300 mp. Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii locali, autoritățile se obligă să pună acest spațiu la dispoziție Direcției Județene de Sport Dolj, cu titlu gratuit, în perioada specificată.

Politica