joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova deschide săptămâna barajului european cu o victorie inutilă!

După ce a ratat ambele obiective interne, Reghe l-a bătut pe Rege degeaba, poate doar pentru propriul palmares

CSU Craiova a încheiat play-off-ul cu un succes la scor: 4-1 contra celor de la Farul Constanța, care contează însă doar pentru palmaresul personal al antrenorului. În urma rezultatului, oltenii nici nu urcă, nici nu coboară în clasament, stagnând pe 3. Victoria, obținută într-o atmosferă dezolantă, cu câteva sute de oameni care au mai găsit drumul stadionului, nu poate fi nici măcar de moral pentru jucători, pentru că Reghe a folosit rezervele în meciul cu constănțenii.

Titularii vor intra vineri seara, când CSU își va juca viitorul european pe termen scurt. Un succes cu FC Botoșani ar califica gruparea olteană în preliminariile celei mai puțin importante competiții continentale, Conference League, de unde, după cum s-a observat în sezoanele precedente, cu greu poate trece.
În mod logic, și Reghe consideră partida cu Botoșani mult mai importantă decât cea cu Farul, că doar are o miză reală. Antrenorul craiovenilor a spus după jocul cu constănțenii: „Dacă ne uităm la prima repriză, cei de la Farul au avut câteva ocazii mari. Dar, cum e în fotbal, ei au ratat, noi am marcat. A trebuit să ne gândim și la viitorul meci, care e foarte important pentru noi. Aveam 3 jucători la limită cu cartonașe: Crețu, Markovic și Gustavo, plus Screciu care din nou a acuzat dureri la genunchi și a trebuit să îl menajăm. Vătăjelu și Ivan, care au jucat toate meciurile, Bancu, suspendat. A trebuit să ne gândim și la următorul meci, de vinerea viitoare, cu Botoșani, care e mult mai important pentru noi decât meciul din seara asta, dar mă bucur că jucătorii care au intrat azi și-au făcut treaba, absolut toți. Au fost acțiuni frumoase, am mai avut ocazii de a marca, sunt mulțumit de joc. FC Botoșani e o echipă foarte bună, cu experiență, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica