vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anthony Blinken, dedicație muzicală pentru Putin: „Nu vom mai fi niciodată împreună”

Secretarul de stat al SUA, Anthony Blinken, a glumit că ar dori să dedice melodia lui Taylor Swift „We Will Never Be Together Again” (n.r. – Nu vom mai fi niciodată împreună) președintelui rus Vladimir Putin, informează Departamentul de Stat American, citat de Ukrainska Pravda.

Vorbind cu absolvenții Universității Georgetown, Anthony Blinken a spus în glumă că relațiile cu Rusia nu vor fi restabilite sub actuala administrație. Acesta s-a plâns că, din cauza faptului că nu are chitară la el, nu se poate adresa conducerii Rusiei cu cuvintele din cântecul „We Will Never Be Together Again” al artistei americane Taylor Swift.

„Da, Universitatea din New York a invitat-o ​​pe Taylor Swift să vorbească. Personalul meu nu mi-a permis să aduc o chitară aici pentru a-i dedica piesa „We Are Never Ever Getting Back Together” (n.r. – melodia lui Taylor Swift) președintelui Putin”, a precizat Anthony Blinken.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Au spus că ar fi „nediplomatic”, „provocator””, a continuat Anthony Blinken, care, sâmbătă, a primit interdicție de a intra în Rusia , la fel ca președintele SUA, Joe Biden și alți aproape 1.000 de americani, scrie libertatea.ro

Anterior anunțului făcut de Moscova, Antony Blinken acuzase, joi, Rusia că foloseşte alimentele drept „armă” în războiul declanşat în Ucraina, ţinând „ostatice” rezervele de hrană în porturile ucrainene, situaţie care afectează nu doar milioane de ucraineni, ci milioane de oameni din întreaga lume care se bazează pe exporturile Ucrainei.

Foto: Facebook/ U.S. Department of State

Politica