joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultima repetiție înainte de barajul pentru Conference League!

Oltenii vor trebui să se descurce fără căpitanul Nicușor Bancu, acesta primind o suspendare record și o amendă consistentă în urma intrării berbecești din meciul de cupă cu Sepsi.

CSU Craiova joacă vineri, de la ora 20:30, în compania celor de la Farul Constanța, în etapa a zecea din play-off. Partida nu mai are nici o miză, pentru olteni fiind o ultimă repetiție înaintea barajului pentru Conference League, programat vineri, 27 mai, de la ora 20:30, tot pe Oblemenco. Poate doar o miză a orgoliului pentru club, să-l contrazică pe MM Stoica și să demonstreze că poate aduce mii de suporteri la stadion chiar dacă meciul nu prezintă interes, având în vedere că după CSU – FCSB, conducătorul clubului bucureștean postase pe facebook: „La ora asta știu doar că FCSB e Steaua. Pentru că doar Steaua poate face stadioane pline oriunde! Și doar Steaua poate avea suporteri pe care i-am văzut de aproape aseară. E mare lucru să vezi Peluza Nord Steaua ON TOUR de la câțiva metri!”
Oltenii au ieșit de mult din bătălia pentru campionat, au ratat și Cupa României, iar acum, singurul obiectiv e accederea în preliminariile Conference League. Vor trebui să-și atingă scopul fără aportul căpitanului Nicușor Bancu. Acesta a primit o suspendare record din partea comisiilor federale de resort: 6 etape de suspendare și 2.300 de euro amendă pentru evenimentele de la returul din Cupă, dintre CSU și Sepsi. Atunci, căpitanul și-a luat elan și l-a lovit violent cu capul în piept pe Ashkovski. Bancu nu s-a oprit aici! A luat mingea și a aruncat-o în capul adversarului, aflat întins pe gazon. Horațiu Feșnic a intervenit și i-a arătat direct cartonașul roșu. În urma gesturilor sale, va rata atât meciul de baraj, cât și primele 3 etape din sezonul următor. Asta dacă clubul oltean nu va face recurs, iar pedeapsa va fi micșorată.
În altă ordine de idei, Laurențiu Reghecampf, neîmplinit în acest sezon pe plan sportiv, o duce excelent în viața de cuplu. Antrenorul CSU Craiova a publicat o poză cu ceilalți doi băieți ai săi și a transmis că aceștia au devenit oficial frați mai mari. „Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru. Vă iubește tata!”, a scris Laurențiu Reghecampf, pe Instagram. La scurt timp după această postare, Laurențiu Reghecampf a publicat o poză și cu băiețelul nou-născut, antrenorul ținându-l în brațe.

Politica