joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Femeie condamnată pentru jafuri în Italia

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat o acţiune în municipiul Craiova, în vederea depistării persoanelor urmărite internaţional.

Cu această ocazie, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, a fost depistată o femeie de 38 de ani, din municipiul Craiova, pe numele său fiind emis un Mandat European de Arestare, fiind condamnată de autorităţile judiciare din Italia la o pedeapsă de 6 ani, 10 luni şi 23 de zile pentru comiterea mai multor infracţiuni de jaf organizat sau armat (astfel cum sunt prevăzute de Codul Penal Italian).

„În fapt, femeia a fost condamnată pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din magazine prin folosirea violenţei. Aceasta a fost escortată și prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care în baza mandatului european de arestare, a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdusă în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, potrivit unui comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica