joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Agenții economici, așteptați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Dolj va organiza, vineri, 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura cu sprijinul Fundației pentru Tineret, la sediul Casei Tineretului din Craiova începând cu ora 09.00.

În vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 169 agenţi economici.

”Până la data de 18 mai 2022 şi-au anunţat participarea 34 agenţi economici. Din totalul de 878 locuri de muncă pe care aceştia le oferă, 35 sunt pentru persoanele cu studii superioare (director tehnic, inginer electromecanic, referent, inginer de sistem în informatică, inginer mecanic) şi 843 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare (lucrător gestionar, dispecer, agent de securitate, sudor, ospătar, chelner, agent de vânzări, șofer autocamion)”, se arată în comunicatul AJOFM Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, potrivit comunicatului, agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Generală Locurilor de Muncă sunt așteptaţi să îşi depună  ofertele privind locurile de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei.

Politica