marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Distribuție Oltenia își invită consumatorii să fie actori pe scena energiei în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare, găzduit la Craiova

Distribuție Oltenia susține un eveniment cultural din comunitatea locală și este partener al Festivalului Internațional Shakespeare, ediția a XIII-a, care se desfășoară în perioada 19 – 29 mai 2022, în Craiova.

Echipa Distribuție Oltenia își dorește să fie aproape de comunitatea sa atât în calitate de distribuitor de energie, cât și în momentele de spectacol, de bucurie. De aceea, a pregătit o zonă de activare interactivă prin care invită membrii comunității să devină actori pe scena energiei.

În perioada 19 – 29 mai, craiovenii sunt așteptați la Teatrul Național ,,Marin Sorescu” și Valetta Towers pentru a realiza un video 360 interactiv, în care ei vor fi actorii principali. Cei prezenți vor putea intra imediat în posesia video-ului 360 și îl vor putea distribui pe rețelele sociale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe parcursul celor 11 zile participanții se vor bucura de numeroase spectacole din opera celebrului scriitor englez, desfășurate în diferite locații inedite ale orașului.
Teatrul Național “Marin Sorescu” anunță că vor avea loc cel puțin 160 de evenimente în peste 20 de locații atât în aer liber, cât și în interior.

„Ne întâlnim des cu consumatorii noștri în teren. De data aceasta le dăm întâlnire la teatru cu prilejul Festivalului Internațional Shakespeare, unde vom îmbrăca alte uniforme, acelea de partener. Suntem încântați că putem pune umărul pentru organizarea unui eveniment atât de important pentru comunitatea noastră locală. Sperăm să ne vedem acolo în număr cât mai mare.” – Eugen Butoarcă, Director Executiv Distribuție Oltenia.

„There is a WILL! Ediția din acest an sărbătorește nu numai opera marelui Shakespeare, dar și Voința. Cred că cea din urmă s-a regăsit din plin în fiecare din noi în ultimii ani. Voința de a supraviețui, de a crea noi drumuri acolo unde părea că se înalță munți și se adâncesc oceane în fața noastră. Oamenii găsesc mereu calea, o construiesc. Pentru a celebra acest lucru am organizat probabil cea mai complexă ediție de până acum. Avem în fața noastră 11 zile de bucurie care se va răspândi în mai mult de 20 de spații din oraș și nu numai. Cele peste 160 de evenimente ni-l vor aduce pe Bard în forme ce vor varia de la clasic până la contemporan prin spectacole, concerte, cinema, expoziții, instalații, conferințe, ateliere și multe alte manifestări imaginate de cei peste 600 de artiști invitați. Festivalul este despre minunea de a trăi, a crea și a fi împreună. Festivalul sunteți voi, artiști și spectatori. There is a WAY!”- Vlad Drăgulescu,
Directorul Festivalului Internațional Shakespeare.

Accesând linkul de AICI puteți consulta atât programul, cât și spectacolele programate, iar AICI
puteți accesa pagina evenimentului.

Divizia Oameni și Brand

Politica