joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Peste 270 de cabinete de medicină de familie vaccinează împotriva COVID-19

Aproape 5.000 de medici de familie din întreaga țară oferă, în cabinetele lor, vaccinare împotriva COVID-19. Cei care doresc să se vaccineze cu primele doze împotriva COVID-19 sau să facă doza 3 sau 4 se pot adresa centrelor de vaccinare și medicilor de familie.

În Dolj sunt 272 de cabinete aflate în contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Lista poate fi consultată aici

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lista cabinetelor de medicină de familie aflate în contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a fost publicată de ROVaccinare, pagina oficială a platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Medicii de familie pot vaccina împotriva COVID-19 și persoane din afara listei lor de pacienți, astfel că, în cazul în care medicul dumneavoastră de familie nu are contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19, vă puteți adresa altui medic de familie, din listă.

Pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centrele de vaccinare, este bine de știut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii țări, precizează reprezentanții ROVaccinare.

Lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma națională de informare. Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare județ, puteți accesa site-urile DSP-urilor județene.

Foto: pixabay

Politica