sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

300 de Ucenici Electricieni recondiționează electrocasnicele vechi ale cunoscuților în Luna Reparației

Prin Clubul de Practică – ediția a II-a, Distribuție Oltenia, alături de partenerii de la Fundația Progress, își continuă misiunea de a forma viitorii specialiști în energie, răsplătind lunar performanța. Am dat împreună lunii mai o nouă valoare, denumind-o Luna Reparației, iar alături de Ucenicii noștri ne îndreptăm din nou spre comunitatea din care facem parte și punem în practică tot ceea ce am învățat în decursul acestui an.

Mai, luna reparației: folosim responsabil resursele din jur și construim împreună un Viitor
Sustenabil

Distribuție Oltenia, Fundația Progress și rețeaua de bibliotecari publici și-au unit forțele pentru un gest de bine în misiunea către un viitor mai sustenabil. Cum? Foarte simplu, ucenicii noștri sunt pregătiți să își exerseze abilitățile tehnice și să ofere o nouă viață electrocasnicelor vechi, defecte. De la telecomenzi sau plite electrice, până la fiebătoare sau alte aparate de uz casnic mici, membrii comunității au fost invitați să contribuie cu propriile obiecte, care vor putea fi recondiționate de tinerii Ucenici și viitori specialiști în domeniu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Misiunea noastră declarată este de a produce un impact pozitiv în comunitate și încercam să ne punem amprenta de fiecare dată, atunci când ține de noi. Ne-am gândit să venim în spijinul cunoscuților, creând această Lună a Reparației și pentru a exersa cunoștințele dobândite în cadrul programului Ucenic Electrician, altfel decât până acum. Munca de electrician presupune atenție, învățare continuă și adaptare. Cum pe acasă avem cu toții aparate vechi, este important să știm că ceea ce învățăm în cadrul programului ne ajută să economisim bani, să protejăm mediul și să dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de noi.

Mai mult decât atât, ucenicii noștri vor avea satisfacția lucrului bine făcut. Îmi amintesc cu bucurie de prima mea experiență de acest gen, atunci când am observat că datorită cunoștințelor dobândite în domeniul tehnic, am putut repara mici obiecte prin casă, stârnind admirația familiei și a prietenilor.”, Eugen Butoarcă, CEO Distribuție Oltenia.
În plus față de admirația celor din jur, Ucenicii Electricieni vor fi răsplătiți pentru munca lor cu premii atractive. Lucrările din cadrul proiectului Luna Reparației vor fi jurizate la finalul lunii de către mentorii Distribuție Oltenia, iar cele mai reușite dintre acestea vor fi premiate.

A început numărătoarea inversă până la înscrierea în programul Ucenic Electrician

Și pentru anul școlar 2022-2023, tinerii pasionați de energie au locurile rezervate la
specializarea “Electrician exploatare centrale, stații și rețele electrice”, disponibilă în liceele partenere susținute de proiectul Ucenic Electrician:
▪ Liceul Astra Pitești
▪ Liceul Energetic Craiova
▪ Liceul Energetic Târgu Jiu
▪ Liceul Tehnologic Nr. 1 Alexandria
▪ Liceul de Transporturi Auto Drobeta-Turnu Severin
▪ Liceul Tehnologic Ferdinand I Râmnicu Vâlcea

▪ Liceul Tehnologic Alexe Marin Slatina

Înscrierile au loc în perioada 4 – 8 iulie, respectiv 26 – 28 iulie 2022, iar primul pas pentru a deveni parte din generația viitorului se poate face direct pe website-ul proiectului. Aici, elevii pot completa formularul pus la dispoziție și pot opta să fie contactați de unul din liceele partenere pentru înscriere: https://ucenicelectrician.ro/contact/

Mai multe detalii despre procesul de înscriere pot fi consultate pe link-ul
https://ucenicelectrician.ro/despre-program/
Alături de partenerii noștri cooptați în program de anul acesta, ADREMi și EnergoBitii, continuăm activitățile care ne aduc mai aproape de o nouă generație de profesioniști în domeniul energiei și suntem convinși că viitorul va fi pe cele mai bune mâini. Pentru mai multe detalii despre proiectul Ucenic Electrician accesați: https://ucenicelectrician.ro/.
Divizia Oameni și Brand

***
i ADREM – captează esența companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link și are menirea de a valorifica potențialul tehnologic și creativitatea angajaților în scopul eficienței energetice și dezvoltării sustenabile. Partener Distribuție Oltenia din anul 2008. https://adrem.ro/
ii EnergoBit – Societatea oferă o gamă completă de servicii precum audit energetic și proiectare tehnică, fabricarea de echipamente electrice (de medie și joasă tensiune), servicii de antreprenoriat general, mentenanță și operare și dezvoltă proiecte energetice atât pe piața autohtonă, cât și în străinătate, furnizând soluții energetice inovative și durabile, perfect adaptate cerințelor specifice ale clienților. Partener Distribuție Oltenia din anul 2011.
https://www.energobit.com/ro/

Politica