Primăria Craiova vrea să cumpere un sistem complet pentru videoconferințe

Date:

Primăria Craiova vrea să achiziționeze un sistem complet pentru videoconferințe. Acesta ar urma să fie folosit pentru a face mai ușoară comunicarea intra și interinstituțional. Autoritățile locale așteaptă oferte pentru achiziția echipamentului până pe 19 mai.

Valoarea estimată a investiției se ridică la suma de 33.600 de lei, conform informațiilor publicate de Primărie: „Având în vedere desfășurarea în sistem on-line a unor ședinte, întâlniri la nivelul Primăriei Craiova cu diferite structuri și instituții publice, este necesară achiziția unui sistem dedicat de videoconferință. (…) Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor din cadrul contractului de furnizare sistem videoconferință este de a permite procesului de comunicare să se desfășoare în orice condiții la nivelul Primăriei Municipiului Craiova”, se arată în Caietul de sarcini.

Autoritățile locale vor să beneficieze de un sistem complet, care să cuprindă o cameră duală, cu zoom optic/hibrid și recunoaștere vorbitor, microfoane și difuzoare integrate, panou de comandă/telecomandă, compatibilitate cu platforme de videoconferință: Zoom, Cisco Webex, Google Meet sau Skype. Totodată, Primăria vrea un suport wi-fi și bluetooth; un monitor display touch: dimensiune min. 165 cm, tehnologie IPS, multi touch, conectivitate HDMI —1 bucată; monitor display non touch: dimensiune min. 165 cm, conectivitate HDMI — 1 buc; 1 bucată stand dublu pentru monitoare (spate în spate) sau 2 buc. stand simplu – instalare și punere in funcțiune.

 

Share post:

 

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Accident între trei olteni și un teleormănean. Unul dintre ei, la spital

Un șofer de 72 ani, din județul Dolj, a...

Diana Şoşoacă, executată silit

Diana Şoşoacă este executată silit de ANAF. Senatoarea nu...