joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Mehedinți. Miri și nuntași, aduși cu TIR-ul, în Strehaia

Nuntă inedită la Strehaia! Nuntașii au venit la biserică cu tirul. Doi tineri, minori, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, iar părinţii s-au asigurat că aceştia vor avea parte de cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

Surprizele s-au ţinut lanţ, atât pentru miri, cât şi pentru invitaţi. Momentul în care tinerii au ajuns în faţa bisericii a fost unul cu adevărat inedit. Nuntaşii şi-au făcut apariţia într-un tir sau, mai exact, într-o sufragerie mobilă.

În camion au existat mese pline cu mâncăruri alese, băuturi, dar şi scaune şi canapele pentru ca cei care îi însoţeau pe miri să se simtă cât mai bine. De asemenea, nici aranjamentele nu au lipsit. Tirul a fost împodobit cu baloane, flori, dar şi materiale în culorile alb şi roz, scrie cancan.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici inedita horă în tir nu a lipsit.

Nuntașii au fost, însă, sancționați deoarece au mers cu tirul, faptă care constituie contravenție. De asemenea, a fost sesizată Direcția pentru Protecția Copilului, deoarece mirii sunt minori.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a dispus verificări cu privire la evenimentul din orașul Strehaia. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani.

Conducătorul autotrenului a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu modificările și completările ulterioare, pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule.

De asemenea, au fost informați reprezentanții DGASPC Mehedinți”, au transmis reprezentanții Poliției.

Foto: captură video

Politica