Conecteaza-te cu noi

Gorj

Scandal pe străzile din Târgu Jiu. Tineri implicați într-o tentativă de omor

Publicat

pe

Mai mulți tineri au fost protagoniștii unui scandal în toată regula, pe străzile din Târgu Jiu. Două grupuri de băieți au pornit o altercație într-o stație de taxi din oraș. Potrivit gorjeanul.ro, un târgujian certat deja cu legea ar fi scos un briceag. Cu acesta l-a lovit pe unul dintre tinerii care au coborât dintr-un autoturism. Lovitura a fost aplicată în zona abdomenului iar sângele a țâșnit. Un alt pasager a fost lovit în zona fesei, probabil cu același cuțit.

În urma scandalului, o parte dintre cei implicați au și fugit, în timp ce incidentul a fost anunțat pe 112. Victimele au ajuns direct pe masa de operație, iar luni erau internate la Chirurgie, notează sursa citată.

Făptașii au fost ridicați cu cătușele, printre cei audiați fiind doi frați, și duși la parchetul județean. Audierile au continuat și duminică, fără mandate de reținere, cel puțin până după amiaza. În cauză se fac cercetări pentru tentativa de omor, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, după cum precizează primul procuror al PT Gorj, Cristina Ciobanu.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.