vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început zilele municipiului Târgu Jiu

Târgujienii au început să sărbătorească zilele municipiului, duminică, de la ora 18:00. Autoritățile locale le-au pregătit oamenilor diferite evenimente, care vor avea loc pe parcursul întregii săptămâni. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu a lansat invitația către cetățeni încă de sâmbătă seara: „vă așteptăm pe parcursul întregii săptămâni, fie în centru, fie pe insuliță, să vă bucurați de surprizele pe care vi le-am pregătit”, a spus edilul.

Smiley, Andra și orchestra Valahia sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru târgujieni. Oamenii se vor putea bucura de concerte de muzică ușoară, populară, folk, teatru, spectacole de lumini cu laser, aruncătoare de flăcări și efecte speciale, gimnastică, dans, miss, dar și un uimitor foc de artificii, pe ritmuri muzicale, în ultima seară.

Ca în fiecare an, în seara zilei de 20 mai vom avea o procesiune religioasă impresionantă dedicată Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocrotitorii municipiului Târgu Jiu”, a mai dezvăluit Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook/Smiley

Politica