Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Sute de oameni au alergat prin ploaie în Slatina

Publicat

pe

Slatina City Run s-a desfășurat duminică, iar sute de oameni au alergat prin ploaia puternică, atăt la cross cât și la maraton. Primarul Slatinei, Emil Moț a fost de asemenea prezent la eveniment. Acesta a mulțumit celor 350 de participanți, care nu s-au dat la o parte, indiferent de vremea de afară.

„Sunt foarte mulţi iubitori de mişcare ce s-au înscris la acest eveniment, din Slatina şi nu numai. Este a treia ediţie, din păcate ploaia nu ne-a lăsat să ne desfăşurăm exact cum ne-am dorit noi. Dar, pe tabloul principal a fost înscrişi 350 de participanţi atât la cros, cât şi la semimaraton, s-au prezentat la start 220, ceea ce este foarte-foarte bine. Mă bucur că au participat, vom organiza evenimentul în fiecare an şi să sperăm că la anul nu vom avea ploie, şi vom avea din ce în ce mai mulţi participanţi”, a declarat Primarul din Slatina.

Conform gazetanoua.ro, startul startul s-a dat pe str. Aleea Eroilor din parcul Tineretului. S-a continuat deplasarea la stânga pe lângă parcarea din dreptul McDonald’s pe str. Tunari către Centrul Militar Județean Olt (fostul comisariat) unde s-au întors către McDonald’s.

Ajunși la sensul giratoriu, s-a făcut dreapta dreapta pe bld. A. I. Cuza, spre gară, până la sensul giratoriu și s-a continuat pe bld. A. I. Cuza până la intersecția cu str. Primăverii, după care s-a făcut din nou dreapta.

S-a continuat pe str. Primăverii și s-a traversat intersecția cu str. Crișan, până la următoarea intersecție cu str. Cornișei, unde s-a făcut stânga pe str. Cornișei. La intersecția cu zona A.C.R. s-a făcut dreapta, pe lângă Spitalul Județean de Urgență pe bld. Nicolae Titulescu, până la sensul giratoriu din fața Spitalului Județean, unde alergătorii s-au întors până la intersecția din zona A.C.R. cu str. Libertății. S-a făcut dreapta pe str. Libertății, iar la intersecția cu Poșta (bld. A.I.Cuza) s-a continuat deplasarea în dreapta.

Acolo a fost un punct de ocolire și se alergătorii s-au întors pe bld. A. I. Cuza, pe sensul de mers către Instituția Prefectului – Județul Olt. Deplasarea a continuat până la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Tineretului, unde s-a alergat pe a doua ieșire din sensul giratoriu pe bld. A.I. Cuza, s-a continuat spre gară, până la sensul giratoriu, unde s-a alergat la dreapta (pe lângă biserica Sf. Trei Ierarhi) către Aleea Eroilor în dreapta către zona de Start/Finish, conform aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.