Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Video/ Incendiu la centrul de dializă. Pacienții, evacuați

Publicat

pe

Update: Cauza probabila care a dus la degajarea densa de fum a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric in cutia de conexiuni a unui motor electric.

Este alertă la un centru de dializă de pe str. Gheorghe Chitu din Craiova unde pompierii s-au deplasat fiind o mare degajare de fum. În total au fost evacuați 27 de pacienți atât de cadrele medicale de la fața locului cât și de pompieri, din aceștia pentru siguranță lor s-a luat decizia ca 21 de pacienți să fie transportați la spital iar restul au refuzat transportul. Cei transportați la spital sunt pentru intoxicație cu fum și pentru problemele lor medicale.

„În acest moment se intervine cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de transport victime multiple la un centru de dializă de pe str. Gheorghe Chitu. Pompierii sosiți la locul intervenției au constatat că era o degajare mare de fum și au evacuat 21 de pacienti, aceștia nu prezentau nici un simtom din cauza fumului fiind evacuați preventiv. În acest moment se verifică să vadă de unde provine fumul. S-a luat decizia ca 10 pacienți să fie transportați la spital pentru momitorizare cât timp se evacuează fumul din clădire. Nu sunt victime.”, potrivit ISU Dolj.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.