joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paramatti, aceeași pedeapsă ca Săpunaru! Revolta oltenilor: „Lorenzo nu a lovit pe nimeni!”

Și îmbrâncit și cu două etape de suspendare, fix cât a luat „agresorul” Săpunaru. Marcel Pușcaș a vorbit despre incidentele din Giulești.  

Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti au fost implicați într-un incident la finalul meciului Rapid – FCU Craiova 2-3. Italianul oltenilor le-a arătat sigla clubului celor din tribune, gest nepotrivit în opinia lui Săpunaru care a sărit să-l bată pe jucătorul Craiovei, punându-i mâna în gât și fiind oprit cu greu să nu-l lovească de alți jucători. Bîrsan i-a eliminat pe amândoi, după fluierul final. Comisia de Disciplină din cadrul FRF le-a dat suspendări similare: 2 etape și amendă de 3.000 de lei. În plus, cluburile au primit câte o penalitate sportivă pentru incidente violente. Rapid a fost amendat cu 10.000 de lei, iar U Craiova 1948 a primit o sancțiune de 16.875 de lei.
„Eliminări Săpunaru Cristian Ionuț (FC Rapid 1923), Paramatti Lorenzo (U Craiova 1948); Incidente – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Săpunaru Cristian Ionuț (FC Rapid 1923) cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Paramatti Lorenzo (U Craiova 1948) cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF.
Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, a spus la ProArena: „După meci, am vorbit cu Lorenzo, a zis că nu a spus nimic, că doar și-a arătat tricoul, dar la fel procedase și Rareș Ilie la golul lor. Ce a făcut, până la urmă, Paramatti? A arătat tricoul, a fost o reacție firească până la urmă. Să nu uităm de Cornel Dinu, care a aruncat prosopul în Giulești, fiind și antrenorul echipei. Lorenzo nu a lovit pe nimeni, a zis că nu a înjurat și că a fost îmbrâncit de Săpunaru”.
Marcel Pușcaș a comentat și faza în care Săpunaru merita să fie eliminat după intrarea la Bauza.
„Când viteza îți joacă feste, tu ții neapărat să ieși în evidență cu altceva. A fost un fault mârlănesc al lui Săpunaru. Îl putea nenoroci. Bîrsan trebuia să-i acorde roșu. A fost un moment al neputinței lui Săpunaru”, a mai spus Pușcaș.
Jucătorul rapidist nu a avut remușcări după meci: „Băiatul cu numărul 5 de la ei nu știu ce avea. Să-i dea Rareș Ilie tricoul lui să-și facă un tablou, că am văzut că tot trăgea de el. A venit el pe Giulești să arate emblema. Ai câștigat, du-te tată la vestiare. Nu-mi pare rău de nimic, doar de rezultat. Suntem proști”.

Politica