joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii mehedințeni, alături de cetățeni la Festivalul Liliacului de la Nadanova

În perioada 14-15 mai a.c., peste 60 de jandarmi, polițiști și pompieri vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice prilejuite de  Festivalul Liliacului de la Nadanova.

Rolul forțelor de ordine este de a veghea la respectarea legii, la gestionarea afluxului de persoane și la prevenirea faptelor care ar putea perturba buna desfășurare a evenimentului. Pentru a evita producerea de incidente, jandarmii le recomandă cetățenilor să nu se implice în acțiuni și fapte care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să se delimiteze  de orice formă de violență fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente și să respecte  indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine.

De asemenea, cetățenii sunt sfătuiți să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenția, să nu lase  eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoțiți de copii, să le acorde o atenție deosebită, deoarece se pot rătăci cu ușurință. În situația în care este necesară intervenția forțelor de ordine, cetățenii pot să  solicite sprijin celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică, sau apelând numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica