Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Craiova. Începe Festivalul „Zilele Mihai Viteazul”, cu o paradă a costumelor de epocă

Publicat

pe

Peste 100 de persoane purtând costume de epocă, dar şi artişti invitaţi vor prezenta la Craiova, în perioada 13-15 mai, o paradă de costume medievale cu prilejul Festivalului Zilele Mihai Viteazul, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” şi susţinut de Primăria Craiova.

Festivalul Zilele Mihai Viteazul propune nu doar o călătorie în timp, ci și o celebrare a unei marcante figuri istorice.

”Timp de trei zile, de vineri, 13 mai, până duminică, 15 mai, artiști din toată țara vor transforma Piața ”Mihai Viteazul” într-un tablou vivant medieval.

100 de persoane purtând costume de epocă, dar și artiști invitați vor porni într-un circuit spectaculos vineri, 13 mai 2022, ora 18.00, din Centrul Vechi al Craiovei, str. Traian Demetrescu nr. 31 – Universitate – spre Piața „Mihai Viteazul”, la care toată lumea este invitată să se alăture”, se arată în comunicatul Casei de Cultură.

Piața ”Mihai Viteazul” va deveni un inedit târg medieval unde vor campa cavaleri, domnițe și meșteșugari de toate felurile, ca să dezvăluie curioșilor cum se practicau meseriile în alte vremuri, care erau tainele artelor medievale, dar și felul în care se derula viața zilnică pe timpul marelui domnitor.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.