vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remontada, cuvânt de ordine în tabăra alb-albastră!

CSU Craiova – Sepsi este meciul ultimei speranțe la calificarea directă în Conference League!

CSU Craiova a pornit cu obiective clar trasate de patron: cupa și campionatul. Dar iată că în luna mai, când mai sunt puține jocuri de disputat, oltenii tremură pentru participarea în Conference League. Echipa lui Reghecampf n-a ratat doar titlul, ci și locul 2, însă e sută la sută de poziția a treia în clasament, care asigură participarea la barajul pentru Europa.
Oltenii mai au o șansă să evite emoțiile jocului de baraj cu cea mai bună echipă din play-out doar dacă ridică deasupra capetelor Cupa României. Misiunea nu se anunță deloc cea mai facilă, și asta pentru că au pierdut cu 2-1 meciul tur din semifinalele competiției contra lui Sepsi. Astfel, pentru returul programat astăzi pornesc cu un handicap de un gol, pe care trebuie să-l anuleze pentru a arunca meciul în prelungiri.
Nu va fi ușor, ținând cont de faptul că jucătorii lui Rotaru au dezvoltat un veritabil complex contra celor de la Sepsi. În ultimele 9 întâlniri directe au o singură victorie împotriva covăsnenilor și aceea survenită în prelungiri, printr-un gol îndelung contestat de adversari pentru o poziție suspectă de ofsaid a lui Koljic.
E plauzibil ca Bergodi, Dimitrov, Bărbuț și Tudorie să aibă o motivație în plus în meciul din această seară, având în vedere că au fost dați afară de patronul CSU de la echipă.

Politica