sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghecampf a explicat de ce a renunțat la Mamut, călăul CSU pe Oblemenco!

Fostul atacant al oltenilor a spulberat speranțele echipei alb-albastre la locul 2, obiectivul fixat de patronat. CSU tremură pentru Europa.

Călcâiul lui Mamut pe Oblemenco a pus punct obiectivului fixat de Mihai Rotaru, anume „bătălia pentru locul 2”. Atacantul croat este cel care i-a făcut pe alb-albaștri să intre mai devreme în vacanță, cel puțin în campionat, pentru că încă mai există speranțe la câștigarea Cupei, portiță spre Europa. Mamut a plecat din Bănie când a venit Reghe la echipă, într-un schimb în care a mai fost implicat Andrei Burlacu, la CSU ajungând Vînă, cel care a fost mai degrabă invizibil în actuala stagiune. Antrenorul oltenilor și-a asumat responsabilitatea pentru schimbul eșuat și a explicat de ce și-a dat acordul.
„Am fost sunat de Mihai Rotaru și m-a întrebat dacă îmi doresc să-l dau pe Mamut, pe care eu nu-l văzusem fiind accidentat, aveam vreo două săptămâni, o săptămână jumate, însă nu-l văzusem. Și Burlacu, la fel, nu-l văzusem niciodată la antrenament, și să-l aducem pe Vînă, pe care îl știam. Cred eu că Vînă ne va ajuta în viitorul apropiat foarte mult. Mi-a spus că putem să-l aducem pe Vînă și primim și 100.000 de euro dacă-i dăm pe cei doi jucători. Normal! Nici măcar nu-i văzusem la față pe cei doi jucători. Bine, erau accidentați și Burlacu era la echipa a doua. Mihai m-a sunat și mi-a zis că avem oportunitatea asta. Am zis da! N-a fost nicio istorie, nicio discuție, eu n-am știut absolut nimic, doar m-a întrebat Mihai. Ți-l dorești pe Vînă și vrei să renunți la cei doi? Și eu am acceptat”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit playsport.ro.

Politica