sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă clădire la SJU Vâlcea. Investiție de peste 3 milioane euro

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea se va alege cu în nou edificiu. Construcția de peste 3 milioane de euro are ca termen de realizare 24 de luni. Investiția vine în urma unui proiect al CJ Vâlcea: „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea”. Proiectul prevede și dotarea cu aparatură medicală a noii clădiri.
„Am făcut o nouă vizită pe șantierul deschis la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, unde construim o nouă clădire de spital, prima după Revoluție în Râmnicu Vâlcea.

Chiar dacă au existat unele întârzieri în aprovizionarea cu materiale, am primit asigurări de la constructor că va respecta graficul de lucrări stabilit.
În prezent se lucrează la structura primului etaj, precum și la fațada curții interioare.

De asemenea, s-a demarat procedura de relocare a cabinetelor din corpul existent (policlinica) pentru începerea lucrărilor la finisajele interioare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, care presupune modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU, CJ Vâlcea a atras fonduri europene în valoare de cca 3 milioane euro” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Politica