joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Minor arestat după ce ar fi distrus geamul unei clădiri

Polițiștii doljeni au reținut un minor de 16 ani, după ce ar fi distrus un geam al clădirii, fără a fi înregistrate alte pagube materiale.

„În fapt, în dimineața zilei de 06 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 05/06 mai, la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din comuna Bistreț, persoane necunoscute, prin incendiere, ar fi distrus un geam al clădirii, fără a fi înregistrate alte pagube materiale.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Rast, a fost identificată o persoană bănuită de distrugerea geamului, respectiv un minor de 16 ani, din comuna Bistreț. În urma probatoriului administrat, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, potrivit unui comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilei de 12 mai a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica