Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Doljean arestat după ce ar fi jefuit 4 locuințe din Craiova!

Publicat

pe

Un tânăr bănuit de comiterea a 4 infracţiuni de furt a fost reţinut de poliţişti. În perioada ianuarie-februarie anul curent, ar fi pătruns în patru locuinţe din Craiova, prin forțarea ferestrelor și a ușilor de acces unde ar fi sustras mai multe bunuri( obiecte vestimentare, încălţăminte, parfumuri, televizoare), cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei.

„Ieri, 10 mai, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr 21 de ani, din comuna Gîngiova, sat Comoşteni, bănuit de comiterea a patru infracţiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul, în perioada ianuarie-februarie anul curent, ar fi pătruns în patru locuinţe din Craiova, prin forțarea ferestrelor și a ușilor de acces unde ar fi sustras mai multe bunuri( obiecte vestimentare, încălţăminte, parfumuri, televizoare), cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei.

La data de 16 februarie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului în cauză, unde au fost identificate și ridicate o parte din bunurile sustrase, care au fost restituite persoanelor vătămate. La momentul efectuării percheziţiilor, tânărul se sustrăgea de la cercetări, nefiind găsit la domiciliu său.

În seara zilei de 9 mai a.c., în baza unei informaţii, bărbatul a fost depistat de poliţiştii de frontieră în Vama Nădlac, fiind preluat de poliţiştii doljeni şi condus la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova pentru cercetări. În urma probatoriului administrat de poliţişti, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj”, potrivit unui comunicat de presă.

Miercuri, 11 mai, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.