vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Circ în Parlament! Aleșii AUR, din nou, în prim-plan

Nou scandal în Parlament în care protagoniști sunt aleși ai formațiunii politice AUR. Nemulțumiți că un proiect de lege pe care ei îl susțineau nu a reușit să treacă de votul majorității, l-au confruntat pe liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis.

Discuţiile au pornit după ce propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plenul Camerei Deputaților.

La ieşirea din sala de plen, Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Băi, nesimţitule, valutistule, cum vorbeşti cu noi”.

În replică Alfred Simonis: „Valutistă e mă-ta, porcule!”

Focșa a continuat: „Băi valutistule, nesimțitule! Vezi să nu te pocnesc acum!”.

Alfred Simonis: „Dispari de aici!”.

Ulterior, Focşa a explicat presei că Simonis a ţipat la el. „Nu ştiţi discuţia din interior. A ţipat la mine. (…) Da, i-am spus: te calc în picioare. Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a precizat Focşa.

Nu este prima altercație de acest gen în Parlamentul României. În urmă cu un an deputatul AUR Dan Tănasă şi un deputat USR-PLUS au fost la un pas să se ia la bătaie pe holurile Parlamentului după ședința de plen în care s-a votat desființarea secției speciale, scrie .hotnews.ro Tănasă a devenit agresiv și l-a îmbrâncit pe un deputat USR după un schimb de replici care a degenerat în insulte.

Foto: Facebook/ Dumitru Viorel Focșa

Politica