Conecteaza-te cu noi

Gorj

Peste 10 mii de persoane au fost prezente la Sărbătoarea Narciselor de la Târgu Jiu

Publicat

pe

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a declarat încântat de felul în care s-au desfășurat evenimentele din weekend, în orașul pe care îl conduce. Edilul a făcut referire la numărul mare de oameni care au participat la Sărbătoarea Narciselor, dar nu a uitat să felicite echipa de junioare la baschet a CSM Târgu Jiu.

Sportivele din Târgu Jiu au încheiat Turneul Final U13 al Campionatului Național pe locul 5. Din lotul echipei au făcut parte: Sara Canavea, Gabriela Uzuru, Carla Deaconu, IlinCa Oproiu, Teodora Sarcină, Diana Nica, Iulia Rădulea, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Bâtoancă. Antrenor: Laurențiu Răuț.

„Weekend plin de evenimente la Târgu Jiu! Din nou am avut peste 10 mii de persoane prezente la o serbare câmpenească! A fost Sărbătoarea Narciselor, un eveniment amplu, dedicat acestei primăveri călduroase.Cu această ocazie, a avut loc Cupa Narciselor, o cunoscută și așteptată competiție cu mașini buggy, dar și de ciclism MTB. Vreau să le mulțumesc celor de la ACS Raideri pentru o organizare fără cusur a competiției!Totodată, echipa de junioare la baschet a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul Final U13 al Campionatului Național pe un onorabil loc 5, după un parcurs frumos, întâlnind echipe foarte puternice. Un rezultat foarte bun, mai ales în condițiile în care echipa a fost înființată acum un an. În ultimul meci, fetele noastre au învins Olimpia București cu 42-30! Felicitări. Trebuie să ne obișnuim cu această atmosferă pentru că urmează o vară cu adevărat incendiară, dar și cu faptul că noi, cei de la Primăria Târgu Jiu, vom uita, pentru o lungă perioadă, de zile libere. Demarăm tot mai multe proiecte, lucrări, dar vă pregătim și o serie de surprize pentru weekendurile calde ale verii.Urmează Zilele Municipiului Târgu Jiu, un ansamblu de evenimente ce debutează duminica viitoare (15 mai).Până atunci, va dorim o săptămână liniștită!”, a fost mesajul lui Marcel Romanescu

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.