joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Sărbătoarea liliacului a revenit la Ponoarele

Duminică a avut loc, în localitate Ponoarele din nordul județului Mehedinți, mult așteptata Sărbătoare a Liliacului, prima după anii de pandemie în care nu s-a putut organiza. Mii de oameni au profitat de vremea frumoasă și au luat drumul muntelui pentru a ajunge pe platoul unde s-au desfășurat programele artistice.

“Din respect pentru locuitorii acestor zone, pentru care Sărbătoarea Liliacului este cea mai importantă sărbătoare câmpenească a primăverii, dar și pentru domnul primar, Georgică Pătrașcu, am participat la acest eveniment împreună cu prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, parlamentarii de Mehedinți, Liviu Mazilu și Alin Chirilă, secretarul de stat, Bogdan Simcea, inspectorul șef al ISCTR, Tudor Nișulescu, vicepreședintele Ionică Negru, mai mulți colegi consilieri județeni și colegi din cadrul Consiliului Județean Mehedinți”, a anunțat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la eveniment.

Ansamblul Profesionist al Centrului Cultural “Nichita Stănescu” a asigurat suportul programelor artistice susținute de artiștii care au încântat publicul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”M-am bucurat să văd oameni dornici de normalitate, cu multă voie bună, oameni veniți din localitățile din apropiere, din Drobeta Turnu Severin, dar și din județele limitrofe. Bucuria cântecelor din nordul județului Mehedinți să le facă viața frumoasă tuturor!”, a mai spus Aladin Georgescu.

Politica