vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce pedeapsă a primit un cioban care și-a înjunghiat iubita în zona intimă: „Ca să nu mai fie cu alţii”

Un cioban și-a înjunghiat iubita în zona inghinală, fiind condamnat la 4 ani de închisoare de Tribunalul Iași și obligat să plătească victimei daune morale în valoare de 8.000 de lei, relatează Ziarului de Iași. El și-a înjunghiat iubita din gelozie, în 2019, susținând că aceasta l-a înșelat în repetate rânduri.

Inițial, Tribunalul Iași a decis ca bărbatul să îi plătească victimei sale 8.000 de lei drept daune morale şi să nu se mai apropie de ea timp de 3 ani după executarea pedepsei. Sentința a fost atacată cu apel atât de procurori, cât şi de inculpat la Curtea de Apel. Procurorii au apreciat că pedeapsa este prea uşoară, fiind situată sub minimul legale de 5 ani de închisoare.

De cealaltă parte, Iftimie a cerut din nou schimbarea încadrării juridice şi aplicarea unei pedepse mai uşoare. Ambele contestaţii au fost respinse de magistraţii Curţii de Apel.  Cazul a avut loc în 2019. Pe 25 iunie, bărbatul a plecat spre stâna unde lucra, dar pe drum s-a oprit la un bar și, după ce a bătut mai multe pahare, s-a întors acasă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe drum, a sunat la 112 pentru a reclama că iubita sa îl înșală și îi cheltuiește banii, iar operatorul l-a asigurat că va trimite un echipaj de poliția la casa lui pentru a verifica situația. După 12 minute, bărbatul a mai apelat o dată 112, fiind din nou asigurat că un echipaj de poliție este pe drum. Între timp, a ajuns și el acasă și nu a găsit-o pe femeie. Aceasta era plecată la o bătrână de care avea grijă, însă bărbatul a susținut că s-a dus la un bărbat. Când femeia a ajuns acasă, nervos, bărbatul i-a înfipt un cuțit în zona intimă.

La audieri, bărbatul a spus că, atunci când a ajuns acasă şi nu şi-a găsit iubita, a sunat-o şi a auzit voci de bărbaţi pe fundal, ceea ce i-a întărit bănuielile. În plus, femeia l-a refuzat atunci când i-a solicitat să întreţină relaţii sexuale.

„L-am băgat fiindcă a spus că are pe altul, ca să nu mai fie cu alţii. Nu ştiu ce m-a apucat”, a spus el, la audieri. Bărbatul nu se afla la prima criză de gelozie, acuzele de infidelitate aduse iubitei fiind frecvente. Ciobanul era plecat din primăvară până iarna în vestul țării, în timp ce iubita sa avea grijă de gospodăria din localitatea Crivești-Vânători. Cei doi aveau o relație de 7 ani, iar femeia a suferit mai multe bătăi din cauza crizelor de gelozie, mai scrie presa locală.

Politica