vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor prins la volan, în Dolj

Un minor de 17 ani a fost prins de polițiștii doljeni în timp ce conducea fără permis.

„În noaptea de 7/8 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Politie Rurală Cetate, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe DJ 561 A, pe raza comunei Unirea.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, care s-a finalizat, după aproximativ 2 kilometri, în localitatea Dobridor, unde s-a reușit oprirea autoturismului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 17 ani, din comuna Unirea, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Politica