joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 9

UPDATE: „Având în vedere evenimentul din data de 5 mai 2022, în care o persoană de sex masculin s-ar fi aruncat de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, a unui bloc, din municipiul Slatina, polițiștii Poliției Municipiul Slatina, în urma verificărilor efectuate, au stabilit identitatea persoanei ca fiind un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Slatina. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs fapta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, informează IPJ Olt.

Un bărbat a decedat joi după ce s-a aruncat de pe scara interioară a unui bloc din Slatina. Evenimentul a avut loc în jurul orei 12:30, iar echipajul de ambulanță ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și mai multe echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, a unui bloc, situat pe Bulevardul A. I. Cuza, din municipiul Slatina. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii efectueză verificări pentru stabilirea identității bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, conform IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica