miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal pentru câinii fără stăpân din Motru. Poliția Locală anunță amendarea Direcției Publice

Polițiștii locali din Motru au anunțat faptul că au fost dispuse verificări cu privire la respectarea legislației privind gestionarea câinilor fără stăpân, precum și sancționarea operatorului serviciului.

„În urma sesizărilor înregistrate la Primăria Municipiului Motru cu privire la câinii fără stăpân existenți în zona str. Caminelor – Camine Nefamilisti, s-au dispus verificări cu privire la respectarea legislației privind gestionarea câinilor fără stăpân, precum și sancționarea operatorului serviciului! Solicitam și pe această cale Direcției Publice Motru, în calitate de operator al serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, sa facă urgent demersurile necesare pentru soluționarea situației cu care se confrunta locuitorii zonelor susmenționate!”, este comunicatul Poliției Locale Motru.

Reacția polițiștilor locali a venit după ce Primăria Motru a anunțat faptul că toate plățile vor fi sistate până nu se rezolvă situația: „PMM va sancționa firma care se ocupă de acest serviciu (DPM) inclusiv coordonatorul activității. Se caută firmă pentru externalizarea serviciului de ecarisaj (inclusiv adăpostul). Se sistează toate plățile până nu se rezolvă problema.Poate CL și reprezentantul în AGA(Sorin Iovan)care a numit conducerea DPM vrea să rezolve această mare problemă generată în mod intenționat”, se arată în comunicatul Primăriei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: facebook/Politia Locala Motru

Politica