Jaf armat de milioane de euro la un magazin Chanel din Paris

Patru bărbați înarmați au jefuit în această după-amiază un magazin Chanel din Paris. Hoţii au reuşit să sustragă bunuri în valoare de milioane de euro.

Atacul a avut loc în apropierea Pieţei Vendome, unde se află numeroase magazine de bijuterii şi de produse de lux, şi a fost comis de patru indivizi; doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalţi au rămas afară pe o motocicletă, potrivit Agerpres.

Un martor a postat pe rețelele de socializare o înregistrare video care îi arată pe cei patru imediat după comiterea jafului, toţi îmbrăcaţi în negru şi cu căşti pe cap.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Niciun angajat şi niciun client nu au fost răniţi. A fost deschisă o investigaţie şi cooperăm deplin cu forţele de ordine”, a reacţionat compania Chanel.

Aceasta nu a făcut vreo referire la valoarea pagubei, dar postul BFM TV a relatat că ar putea fi vorba despre milioane de euro, potrivit surselor apropiate anchetei.

Capitala Franţei a fost în ultimii ani scena mai multor jafuri spectaculoase comise în plină zi asupra unor magazine de lux.

Populare

Recomandări

După cormorani, Daea are o nouă țintă. Vrea să împuște ciorile

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a pus gând rău ciorilor....

A dispărut Tiligrama! Ați văzut-o?

Polițițtii doljeni caută o tânără în vârstă de 17...

VIDEO/ Tânăr slovac prins când vindea droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au...

Șpaga „verde”. Un subofițer ISU și un inspector ITM, la judecată

Un subofițer de la ISU Dolj și un inspector...