Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor fi finanțate și de Consiliul Județean Gorj

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a anunțat că autoritățile județene doresc să contribuie cu o finanțare directă pentru primăria Târgu Jiu, pentru a ajuta la dezvoltarea echipei de handal feminin a CSM Târgu Jiu. Primarul orașului, Marcel Romanescu, s-a declarat încântat de această idee și a salutat inițiativa.

Apreciem implicarea Consiliului Județean Gorj în fenomenul CSM Târgu Jiu, salutând, totodată, intenția președintelui Cosmin Popescu, în ceea ce privește finanțarea pentru echipa de handbal feminin! Am pornit acest proiect frumos care s-a dezvoltat spectaculos într-un timp foarte scurt și iată că avem două echipe în cele mai puternice ligi din țară (handbal feminin și baschet masculin)! Echipa de handbal feminin joacă în Liga Florilor, una dintre cele mai puternice din Europa și trebuie susținută. De aceea ne bucurăm să avem alături și Consiliul Județean. Munca unor oameni deosebiți, de la sportivi, antrenori și până la conducerea clubului, a dus la obținerea unor rezultate excepționale, iar acum clubul s-a înconjurat de prieteni care vor sprijini acest adevărat fenomen. Gestul este binevenit, având în vedere că din această vară vom deschide și secția de fotbal, atât de așteptată de noi toți.Sunt numai vești bune pentru sportul târgujian care se dezvoltă, se bucură de rezultate remarcabile și atrage tot mai mulți tineri. Și să nu uităm că acești tineri sunt copiii noștri cărora le creăm, astfel, șansa de a face performanță, de a se remarca în sporturile pe care ei le iubesc”, a spus Marcel Romanescu.

Astfel, în sezonul viitor, handbalistele de la CSM Târgu Jiu va putea beneficia de două finanțări: una de la Primărie și alta de la Consiliul Județean. Clubul este sponsorizat și de firma Artego, conform pandurul.ro.

foto: Facebook/Marcel Romanescu

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.