joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Distribuție Oltenia avertizează: atenție sporită la persoanele care se recomandă a fi angajați ai operatorului de distribuție sau ai partenerilor acestuia

Operatorul Distribuție Oltenia le recomandă consumatorilor săi să acorde atenție sporită persoanelor care le vizitează locuințele cu motivul de a efectua servicii legate de alimentarea cu energie electrică.

Este important de știut că orice angajat al Distribuție Oltenia sau al partenerilor are obligația de a prezenta legitimația de serviciu atunci când se deplasează la domiciliul consumatorilor pentru a efectua servicii energetice, înainte de a pătrunde în locuință. În situația în care persoanele în cauză nu pot dovedi că sunt reprezentanți DEO, consumatorii nu ar trebui să le permită accesul în incintă și nici eventuale intervenții la rețea.

De asemenea, menționăm că angajații DEO sau ai partenerilor nu sunt autorizați și nici nu trebuie să solicite sau să primească sume de bani de la consumatori.
Pentru siguranța tuturor persoanelor implicate, angajații Distribuție Oltenia folosesc echipamente specifice de lucru și de protecție atunci când efectuează intervenții în rețea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, consumatorii de energie electrică sunt rugați să anunțe operatorul Distribuție Oltenia despre orice situație în care persoane care pretind a fi angajați DEO sau ai partenerilor solicită accesul pe proprietate sau orice sume de bani în schimbul unor servicii, prin următoarele canale de comunicare:
• apelând Info Tel, la numerele de telefon 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – cu
tarif normal în rețeaua națională;
• prin email, la adresa [email protected];
• prin completarea formularului de înregistrare a sesizărilor
https://www.distributieoltenia.ro/ro/sesizari-form

Menționăm că Distribuție Oltenia va păstra o colaborare strânsă cu organele de poliție pentru preluarea și soluționarea unor eventuale astfel de cazuri.

Divizia Oameni și Brand

Politica